Olej Jojoba do mydła i kul kąpielowych. Jest to olej o właściwościach odżywczych do każdego rodzaju skóry, stosowany do
podniesienia walorów pielęgnacyjnych produktów wykonanych samodzielnie. Zastosowanie: - jako olej bazowy do masażu - jako dodatek do bazy mydlanej - jako dodatek do kul kąpielowych
Opakowanie zawiera 100ml produktu. INCI: Simmondsia Chinensis
Przechowywać w chłodnym miejscu, unikać miejsc nasłonecznionych.
UWAGA: olej bardzo tłusty dlatego do baz glicerynowych używać w minimalnej ilości. W bazach przeźroczystych i krystalicznych może powodować zmętnienie. Proporcja do baz glicerynowych - 1/2 łyżeczka na op 500g.
*cena za opakowanie
|